Image 2021 08 31 T17 01 13

RPO

Door menselijk inzicht, machine-intelligentie en een ongeëvenaarde kennis met betrekking tot de supply chain voor talent te combineren, maken en leveren wij wervingsoplossingen die u in contact brengen met de directe medewerkers die uw bedrijf nodig heeft.

Wij doen RPO anders

Uw organisatie is uniek, evenals de uitdagingen waarmee u wordt geconfronteerd, de producten en ideeën die u produceert en de manier waarop uw mensen de wereld zien. Deze aspecten onderscheiden uw organisatie allemaal van de massa. Dit betekent dat een standaard RPO-oplossing nooit zal voldoen.

Wij nemen de tijd om uw unieke uitdagingen en doelen te leren kennen en om de mensen die u wilt aannemen te begrijpen. Wij kunnen uw helpen, of u nu een partner nodig heeft om uw recruitmentproces geheel of gedeeltelijk te beheren. Van het inhuren van de juiste directe medewerkers voor een specifiek project, toegang tot gespecialiseerde recruiters om aan uw zakelijke eisen te voldoen, of het van begin tot eind uitvoeren van uw volledige wervingsproces: wij zullen een oplossing ontwerpen die bij u past. Wij leveren gepersonaliseerde RPO-services waarmee u vandaag verbazingwekkende dingen kunt bereiken die u tegelijkertijd voorbereiden op wat de toekomst te bieden heeft.

Image 2021 08 31 T16 59 42

Oplossingen die net zo uniek zijn als uw organisatie

Ons team van talent experts biedt specialistische ondersteuning en advies waar en wanneer u dat het meest nodig heeft, waarbij wij diverse oplossingen en outsourcingopties ontwikkelen die net zo uniek zijn als uw organisatie. Van strategische personeelsplanning en arbeidsmarktanalyse tot diepgaande data-analyse en supply chain-strategie voor talent. Al onze oplossingen brengen talent en bedrijf samen op een manier die waarde toevoegt aan uw organisatie. Zodat u meer tijd kunt besteden aan datgene waar u goed in bent, uw core business.

Talent Acquisitie Teams krijgen het steeds drukker

Onze flexibele uitbestedingsaanpak voor wervingsprocessen biedt u de helpende hand die u nodig heeft, wanneer u die nodig heeft. Wij hebben het recruitment proces opgesplitst zodat u een reeks oplossingen kunt selecteren uit onsmenu met modulaire on-demand services.De wereld van het werk is niet meer wat het 12 maanden geleden was, dus laat ons u helpen vooruit te komen.

Wij kunnen:

Helpen bij een bepaalde uitdaging

Een tijdje helpen

Altijd helpen

Image 2021 08 31 T16 59 42

Let's Talk

Bent u klaar om uw nieuwe rekrutering aan ons toe te vertrouwen? Vul dan het formulier hieronder in en wij nemen contact met u op om te bespreken hoe wij uw bedrijf kunnen helpen groeien door het vinden van het juiste talent.

*Verplicht veld

Privacyverklaring