Image 2021 08 13 T13 04 51

Uitzendkrachten

Waarom Kelly?

✚ ​Het vinden van oplossingen voor tijdelijk personeel ligt ons na aan het hart. Het begon allemaal in de jaren veertig toen William Russell Kelly een behoefte vond bij bedrijven om hen tijdelijk te voorzien van goed opgeleid personeel voor het uitvoeren van extra en tijdelijk werk.

Onze ruime ervaring en kennis op het gebied van uitzendwerk betekent dat wij voor uw bedrijf snel en efficiënt bekwaam personeel kunnen vinden dat perfect aansluit bij uw behoefte. Wij zijn flexibel en stellen u alleen de allerbeste kandidaten voor. Wij nemen die verantwoordelijkheid volledig van u over zodat u meer tijd overhoudt om u te richten op uw kernactiviteit.

Image 2021 08 13 T13 04 39

Onze kandidaten werken in vele sectoren en beschikken over verschillende vaardigheden. Daarnaast zorgen onze onboarding programma’s, zorgvuldige marktanalyses en evaluaties ervoor dat u tevreden bent van onze uitzendkrachten, freelancers of contractors en dat zij voldoen aan de hoge standaarden die van ons worden verwacht.  Laat dus de volgende recruteringen met een gerust hart over aan Kelly.

Image 2021 08 13 T13 04 51