Image 2021 08 12 T11 17 42

Onsite Oplossingen

Het omarmen van toekomstige manieren van werken kan uw bedrijf verbeteren. Dat is ons vak.

Vraag personeel aan

​Waarom Kelly?

Bij Kelly bieden wij On-Site oplossingen voor bedrijven die veel werken met tijdelijk personeel. Voor die bedrijven waar er intern een tekort aan tijd en mensen is om de rekrutering, de payroll en de opvolging van uitzendkrachten te verzorgen zijn wij er om het volledige rekruteringsproces op ons te nemen.

Met expertise en met plezier verzorgen wij op locatie zowel het zoeken van kandidaten, het screenen en interviewen en het aanwerven van tijdelijke werknemers. Daarnaast verzorgen wij de onboarding en nemen wij het volledige performance management proces van u over. Wij beheren het contract voor u en volgen alle kwesties omtrent het salarispakket voor u op.

Uw accountspecialist leert uw organisatie tot in de puntjes kennen. Hierdoor wordt niet alleen het recruitment proces geoptimaliseerd.

Door in uw bedrijf te werken zorgt uw account manager ervoor dat de kandidaten zeer goed zijn afgestemd op de vaardigheden die worden vereist maar zorgen zij ook voor die fit tussen persoonlijkheid van de kandidaat en uw bedrijfscultuur. Zo kunnen wij kandidaten aanwerven, zowel voor starterfuncties als voor hoog opgeleide specialisten.

Image 2021 08 12 T11 17 42

Wij ondersteunen u met advies op het gebied van markttrends en evoluties in talent en vaardigheden. Bovendien hebben tijdelijke werknemers toegang tot het Kelly Learning Centre met meer dan 3000 online cursussen, beschikbaar 24/7, om uw kandidaten te laten bijscholen waar nodig.

Image 2021 08 12 T11 17 42

Neem contact op

Soms wil je iemand spreken die jouw wereld begrijpt.

*Verplicht veld

Privacyverklaring