Image 2021 08 13 T09 13 54

Payroll Services

Kelly’s payroll services zorgen ervoor dat u zich kunt richten op uw vast personeel en dat wij ons bezighouden met de payroll van uw uitzendkrachten.

Wij leren uw bedrijf tot in de puntjes kennen zodat wij altijd volledig op de hoogte zijn van uw opportuniteiten en eventuele risico’s.

Wij nemen de verantwoordelijkheid voor het personeelsbestand, het uitvoeren van de betalingen en zorgen ervoor dat alles volledig conform de regelgeving verloopt.

Hierdoor zijn wij in staat langdurige relaties op te bouwen en stemmen wij onze dienstverlening volledig af op de steeds veranderende behoefte van onze klanten.

Image 2021 08 13 T09 13 54

Wanneer je ervoor kiest om gebruik te maken van Kelly’s payroll oplossingen, kunt u erop rekenen dat uw uitzendkrachten volledig op de hoogte zijn van de procedures en dat wij steeds klaarstaan om al hun vragen te beantwoorden. Ook zullen wij u steeds op de hoogte houden van de veranderingen in de regelgeving. Onze ervaren accountmanagers kunnen waar nodig, ook on-site, ondersteuning bieden.

Image 2021 08 13 T09 13 54

Neem contact op

Soms wil je iemand spreken die jouw wereld begrijpt.

*Verplicht veld

Privacyverklaring