Image 2021 08 12 T15 13 20

Werving & Selectie

​Waarom Kelly?

Kelly Services biedt veel meer dan alleen tijdelijke personeel oplossingen. Wij hebben een ervaren team van consultants die gespecialiseerd zijn in het werven van vast personeel.

Daarnaast weten wij als geen ander hoe kandidaten moet worden aangetrokken en zorgen wij ervoor dat vacatures in jouw organisatie worden gevuld met talent van de hoogste kwaliteit.

Image 2021 08 12 T15 13 20

Wat zijn de voordelen van het werken met Kelly voor permanente plaatsingen? U werkt met lokale specialisten die de Belgische markt door en door kennen en zo de nuance van onze culturele verschillen begrijpen. Daarnaast kunnen zij een beroep doen op onze internationale sourcing hubs indien nodig. U wilt de beste kandidaat? Wij ook!

Historisch is Kelly Services als een generalist gezien op het gebied van uitzenden waarbij wij veelal de administratieve sector bedienden. Nu is het echter zo dat onze ontwikkelingen binnen het vinden van oplossingen voor vast personeel ver reiken, zoals binnen niche sectoren zoals Life Sciences.

Naast deze verticale segmentatie heeft Kelly zich ook gespecialiseerd in verschillende ondersteunende rollen. Zo blijven wij trouw aan onze roots door het zoeken van onder andere administratief talent.

Image 2021 09 08 T12 17 12