Banner Default Image

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wil je meer te weten komen over een samenwerking met Kelly?

Wat is Kelly?

Wij zijn een recruitment bureau. Wij verbinden mensen met de banen die het beste passen bij hun vaardigheden.

Wat betekent dat?

Bedrijven wenden zich tot ons wanneer zij een betrouwbare partner nodig hebben voor het vinden van getalenteerde mensen. We werken samen met 91 van de Fortune 100 bedrijven, met innovatieve start-ups, betekenisvolle non-profitorganisaties en interessante merken. Iedere dag hebben wij duizenden nieuwe vacatures bij geweldige bedrijven.

Ik heb nog nooit samengewerkt met een recruitment bureau maar het klinkt als of het duur is. Hoe veel gaat Kelly mij kosten?

Goed nieuws; helemaal niets. Wij helpen je graag volledig kosteloos aan jouw nieuw baan!

Wat is er anders aan werken met Kelly ten opzichte van zelf naar een baan zoeken?

In tegenstelling tot de stress en tijd die het kost om op eigen houtje een baan te vinden, zijn wij er bij elke stap om je te begeleiden. Dat betekent dat er een echt persoon aan het werk is om voor jou de perfecte baan te vinden bij een van onze klanten. Kortom, wij regelen alles waar jij niet mee te maken wilt hebben tijdens de zoektocht naar een baan. Wanneer je eenmaal bij ons hebt gesolliciteerd, maak je deel uit van ons netwerk, wat betekent dat je cv altijd toegankelijk is voor onze recruiters. Dit zorgt ervoor dat wij jou nog sneller en efficiënter kunnen helpen!

Ik zou graag wat zoek en CV tips willen krijgen voordat ik mij inschrijf!

Goed idee! Wij weten hoe overweldigend het zoeken naar een baan kan lijken wanneer het tijd is om aan de slag te gaan - of het nu gaat om het vinden van jouw eerste baan of wanneer het tijd is voor een carrièreswitch. Bekijk dezepagina om enkele tips van onze experts te lezen en je bent klaar om te beginnen.

Klinkt goed! Ik ben klaar om mij in te schrijven, waar begin ik?

Super goed! Zoek op onze vacature pagina en solliciteer direct online, of neem contact op met jouw plaatselijke Kelly-kantoor om ons wat meer over jezelf te vertellen en in contact te komen met een van onze deskundige recruiters.