Back to Blogs
Blog Img

Voorbereiden op de toekomst op afstand

De werken-op-afstand revolutie vindt al plaats in de life sciences-industrie, maar hoe nu verder?

De life sciences-industrie loopt van oudsher achter als het gaat om werken op afstand. Er zijn tenslotte veel laboratorium- en productierollen die niet op afstand kunnen worden uitgevoerd. Echter verandert de wereldwijde pandemie dit beeld snel.

Geschat wordt dat 35% van de rollen in de biowetenschappen thuis kan worden uitgevoerd, inclusief rollen in kwaliteitsborging, regelgeving en medisch schrijven. Aangezien veel professionals in de biowetenschappen steeds vaker besluiten dat thuiswerken deel uitmaakt van hun toekomst, zullen organisaties zich hierop moeten voorbereiden.

Zorg ervoor dat u over de juiste technologie beschikt

Het beschikken over de juiste systemen, processen en technologieën is essentieel voor het ondersteunen van een groeiend personeelsbestand dat thuis werkt. Veel oplossingen werden snel uitgerold in de nasleep van Covid-19; dit is het moment om opnieuw te beoordelen, te herzien en ervoor te zorgen dat u over de juiste tools beschikt om langdurig thuiswerken te ondersteunen.

Omarm een wereldwijd personeelsbestand

Werken op afstand opent de deur voor nichespecialisten en life sciences-experts over de hele wereld. Hoe kan een wereldwijde talentenpool uw bedrijf ondersteunen en versnellen? Het is tijd om geografische grenzen te verleggen bij het zoeken naar talent. De menselijke cloud is een geweldige manier om overal toegang te krijgen tot divers life sciences-talent.

Zoek naar nieuwe manieren om samen te werken

Werken op afstand mag niet betekenen dat er minder wordt samengewerkt. Dit betekent dat u proactief contact moet maken met en betrokken moet zijn bij uw personeel, waar ze ook zijn.

Nieuwe technologie in draagbare patiëntapparaten en virtuele bewaking betekent ook dat klinische onderzoekers en wetenschappers kunnen samenwerken op manieren die enkele jaren geleden nog niet mogelijk waren.

Meer weten over de revolutie in werken op afstand? Ontdek onze Life Sciences Spotlight over Remote Work of ontdek andere trends met betrekking tot life sciences talent in onze bredere spotlight-serie.